KARISMA `09
1:30 AM | Author: KELAB UKHWATUL MUSLIMIN
5 Februari 2010

Sebelum masuk kepada entry ni, tarikh 5 Februari adalah hari ulang tahun blog moderator, Saudara Md Firdaus ~ hehe~

Kembali kepada topik, tanggal 1 Ogos 2009 yang lalu, pihak Kolej Tun Fatimah,(KTF) ,UTM telah menjemput UM untuk mengadakan konsert bersama Nazrey Johani (bekas vokalis Kumpulan Raihan) sempena program KARISMA `09 (tidak kuingat nama panjang program ini. huhu). Terima kasih yang tak terhingga dari kami kepada pihak KTF. Pada malam itu, UM mempersembahkan 4 buah lagu iaitu Redha, Hati Insan, Sesama Insan, dan Rayuan Rindu. Nazrey Johani mendendangkan 6 buah lagu kalau tidak silap. Ini adalah antara persembahan-persembahan yang besar bagi pihak UM setelah beberapa lama tidak mengadakan persembahan bersama artis nasyid popular tanah air. Ini juga adalah satu pengalaman bagi ahli-ahli UM yang baru pertama kali membuat persembahan bersama artis nasyid. Semoga pengalaman ini adalah antara pengalaman yang berharga untuk dikenang dan sebagai pembakar semangat untuk berda'wah dengan irama-irama nasyid di masa akan datang. Video-video persembahan boleh ditonton di sini...UM









This entry was posted on 1:30 AM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

6 comments:

On February 7, 2010 at 10:36 PM , Mohd Kamal Bin Othman said...

Assalamualaikum...
Teringat zaman muda-muda dulu...Hehehe...:)
Dengan Artis...Dengan sahabat-sahabat...

 
On February 8, 2010 at 7:03 AM , KELAB UKHWATUL MUSLIMIN said...

Ye btol tu. semoge lps ni byk lg event2 mcm ni. hehe

 
On February 9, 2010 at 12:42 AM , Anonymous said...

InsyaAllah..tp yang penting kena ingt..niat sbenar kita ni.apa kata hari rabu mlm ni kite wat training nak x???

 
On February 9, 2010 at 7:23 AM , alchemy said...

rabu pagi aku da blk slngor~ huhu

 
On February 9, 2010 at 9:41 PM , Abg Kacak....hahahaha said...

balik da ke??awt blik awl sgt ni..uhuhuhuuhu...mlm ni asda meetngkan??

 
On February 9, 2010 at 10:47 PM , alchemy said...

xtau la ade ke x. gelap je bilik UM. bese la tiket bas da abes. tiket yg awal yg ade. so blk kawal la. mcm kite lak yg nk raye. haha